Čierno-biele pásikavé maxišaty z najnovškej kolekcie Anemary fashion. Tak tieto šaty sa pre mňa rovnajú slobode. A viete, čo je na nich skvelé? Ten paradox, že sa v nich cítite štíhlo!

Ostatných päť rokov si tvorím šatník z jej šiat. Módna dizajnérka Anemary Čontofalská je moja spriaznená módna duša. Jej móde verím, jej vkus obdivujem a vypracovanie jej modelov milujem. Obliecť si jej šaty je vždy zážitok. Aj tie päťročné, ktoré mi ušila ako tehotenské, nosím doteraz, lebo sú univerzálne, hodia sa na celý rok, mala som ich oblečené stokrát a stále sú ako nové. Vždy, keď sa chcem cítiť lepšie a tak viac žensky, oblečiem si niektorý model z jej dielne, hoci aj len na nedeľnú prechádzku po meste. A pomáha to.

Anemary je tiež maminkou dvoch detičiek – trojročného Benjamínka a ani nie trojmesačného Timotejka. S vypätím všetkých síl sa jej koncom minulého roka s Timym v brušku podarilo zrealizovať uvedenie novej kolekcie. Neskutočne som jej držala palce, aby jej to vyšlo a ona to naozaj dala! Pár šiat mi poslala na skúšku a ja vám ich tu postupne predstavím.

Po týchto maxišatách som siahla aicky ako po prvých. Cítim sa v nich taká svoja. Mama, ktorú deti stále ťahajú raz tam a raz sem. Hodia sa k teniskám, ktoré teraz nosím nonstop a sú také konkrétne, čo mám rada.

Vzadu sa šaty dajú zapnúť na cvočku, čo vytvára pekný efekt vzhľadom na pásikavú látku. 

Sárinku zaujali schody a stále chcela behať hore-dole, na fotenie vôbec nemala náladu, no napriek tomu je chutná aj taká „opišťaná“.

Točenie sukne ju na chvíľu zaujalo 🙂

Mama, zabudni, že si tu mašľu ešte nechám na hlave!

Tak tento model by som brala hneď a asi by som v ňom strávila celé leto 🙂