Ešte horúcu ročenku sme s Katkou listovali, popíjajúc horúci čaj a kávu v Libresse. Keďže tá jar nechce a nechce prísť, celkom nás to zohrialo – na tele aj na duši – po mrazivom fotení svadobnej vizáže vo dverách kostola.

Držať raz za rok v rukách časopis, kde je publikovaná vaša práca, je také príjemné. Jasné, na web môžete dať všetko hneď a okamžite to všetci môžu vidieť, ale svoje čaro má aj to, keď treba čakať. A nemyslím chvíľu, ale rok! Hm, to si už vyžaduje ozajstnú trpezlivosť. Podobnú, ako keď vás požiada o roku váš drahý a dúfate, že do roka sa vám podarí zorganizovať svadbu. Ak ste práve v tejto milej situácii, tak vás ročenka určite poteší 🙂 Nájdete ju v každom dobrom novinovom stánku.

S Katkou sme spolupracovali na troch krásnych editoriáloch – Slavianka – so spoločenskými šatami od Jarky Wurll Kocanovej, My love – kde ponúkame beauty inšpirácie na svadobné líčenie a Mileva – s kolekciou šiat a šperkov od obľúbenej slovenskej šperkárky Petry Toth. Zvedavé sme boli zvlášť na Milevu, keďže sme koncept poňali tak inak – modelka s afro účesom pózuje v spoločnosti dvoch bielych holúbkov.

Okrem spomínaných troch editoriálov, tam nájdete ďalších osem, kde sme s tímom časopisu Nevesta nafotili množstvo svadobných či spoločenských modelov od rôznych slovenských návrhárov.

Na titulke žiari Adriana H./M management v šatách od Veroniky Kostkovej. Vizáž a vlasy vytvoril skvelý Tomáš Vida. Vsadili sme na jemný a čistý look, aby výsledok pôsobil nežne a krehko ako čipka na chrbáte modelky.

Z novej ročenky sa veľmi teším a verím, že sa budete aj vy, ak sa vám dostane do rúk 🙂

A aby som nezabudla, v stánku si môžete vybrať z dvoch tituliek!