Mám rada modrú, túto námornícku obzvlášť. Už len to slovo námornícka, je také pekné. Hlavne keď som už roky nebola nikde pri mori, tak v týchto šatách sa budem cítiť tak „prímorsky“. Že si vykračujem po pláži či móle niekde po Francúzskej riviére. No brala by som ich tam všetkými desiatimi, lebo v kufri by sa takmer vôbec nepokrčili! Snívam a zároveň som praktická, ako typická žena!

Modré šifónové šaty so zníženým pásom a plisovanou sukienkou od Anemary. Cítim sa v nich dievčensky roztomilo a úplne voľne až slobodne. Sú ľahúčke ako pierko. Padavé, nelepia sa na telo a opäť aj sukňa, aj trištvrťové rukávy sú dlhé akurát. Neubrala a ani nepridala by som ani centimeter. Ako ja mám rada takúto „akurátnu“ módu! Keď nemám pocit, že treba šaty nejako zlepšiť, meniť a podobne. Poznáte to?

V klasických obchodov, keď si niečo vyskúšam, tak väčšinou odídem naprázdno, lebo nie moc dobrá látka, príliš dlhé, príliš úzke, príliš široké, krátke… atď. Na každom kúsku nájdem niečo, prečo sa v nich necítim svoja. A v týchto sa cítim úplne svojsky.

Napriek tomu, že si kupujem pár veci za sezónu, a stále vyyraďujem a triedim, rokmi sa tie veci v skrini nejako nazbierajú. Preto kupovať si niečo, čo mi dokonale nesedí, už nerobím. Nemá to zmysel, nakoniec to nenosím a o dve sezóny vyhodím… Snažím sa vystavať šatník tak, aby ma pohľad do skrine tešil – je tam pár vecí, ktoré sa dajú kombinovať, sú kvalitné a rada ich nosím. To je moja predstava a pomaly sa k nej snažím dopracovať.

Dnes som Sáre chcela obliecť biele tričko a ona ho vrátila naspäť do skrine a vybrala si ružové. O rok v lete asi takéto fotenie budeme môcť zrealizovať, len keď Anemary vytvorí ružovú kolekciu 🙂 Dievčatko už začína mať svoj názor. A to je dobre! Nech už je akýkoľvek, hlavne, že ho má.

www.anemaryfashion.sk